שינה על הבטן

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/04/2014 | 01:21 | מאת: Shushon

שלום, אני משכיבה את בני, בן 5 חודשים, לישון על הגב. במהלך הלילה הוא מתהפך על הבטן (גם אם אני הופכת אותו לאחר שנרדם, הוא מתהפך שוב מתוך שינה). יש לציין, עד שלמד להתהפך הוא ישן מצוין על הגב. מה לעשות בכדי לא לסכן אותו? תודה

שלום וברכה, להלן קישור למידע בנושא הבטחת סביבה בטוחה לילד בשנתו, מבחינת כריות, שמיכות וכיוצ"ב: http://www.beterem.com/download/files/המלצות%20בנוגע%20לשימוש%20בכריות%20ושמיכות%20ומיטות_1.pdf חשוב לציין שברגע שהתינוק לומד להתהפך, קשה יותר להקפיד על שנתו על הגב, עם זאת אני מציעה שתפני להתייעץ בנושא עם אחות טיפת חלב. וכמובן, להקפיד על סביבת שינה בטוחה. בברכה, אסתי, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים