חגירה בבוסטר ע"פי החוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/04/2014 | 17:01 | מאת: אורנה

למיטב הבנתי חובה להחגר בבוסטר עד גיל 8. מה עושים במקרה של ילדה בת 7 השוקלת כ-40 ק"ג? כיסא הבטיחות צר מדי מכדי להושיבה. האם עפ"י המשקל היא פטורה מישיבה בבוסטר[לפי החוק]? תודה

אורנה שלום וברכה, החוק אינו פוטר את הילדה מישיבה בבוסטר עד גיל 8. אך, חשוב שתדעי כי ישנו מבחר של בוסטרים עם גב ומושבים משולבים בעלי תקן אמריקאי שמאפשרים הסעה בבוסטר עד 45 ק"ג. כמו כן, נכון ל2011, ידוע לנו כי לחברת ברייטקס היו בוסטרים למשקל של עד 54.5 ק"ג. עם זאת, אנו ממליצים לך לערוך בירור נוסף ועדכני בחנויות, בהחלט יתכן כי ישנם בוסטרים נוספים של חברות נוספות מאז. בברכה, אסתי, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים