בהמשך לתגובה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

31/03/2014 | 12:37 | מאת: הגר

vבהמשך לתגובה, המושב עומד בתקן, הוא כשיר לשימוש. שאלתי היא האם מומלץ להשתמש בכסא בטיחות מגיל אפס אם היצרן של המושב מאםשר זאת או שמומלץ להשתמש בסל קל? שכן מושה הבטיחות נראה לי יותר בטוח על אף שאין לו זווית שכיבה רחבה כמו לסל קל, וזה אולי עניין של נוחות תודה הגר

הגר שלום, לשאלתך מבחינת בטיחות, אין הבדל בין 2 סוגי המושבים, כל עוד קיים תקן. כלומר, סלקל ומושב בטיחות משולב בטוחים באותה מידה כל עוד הם מתאימים למידות התינוק, בהתאם לרשום בחוברת הוראות היצרן, וכל עוד הם עומדים בתקן. היתרון של מושב משולב על פני סלקל הוא יתרון צרכני-כלכלי ולא בטיחותי: מכיוון שהוא מודולרי וניתן להשתמש בו עד גיל ומשקל גבוהים יותר, הוא יכול לשמש לכמה שנים ולא רק בשנה הראשונה של התינוק. במידה והמושב המשולב גדול מעט ביחס לגודל התינוק, קיימים בשוק מגני ראש שמצמצמים מעט את המרחב הפנוי במושב. בברכה, מור, צוות מומחי 'בטרם'.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים