גודל גן

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/03/2014 | 17:17 | מאת: אמא

שלום, האם יש גודל מינימלי לחלל פעילות מרכזי בגן( פרטי )לבני שנה , כאשר הקבוצה מונה 16 ילדים? נראה שהחלל אצלנו קטן מ 20 מ"ר!!! האם יש גוף שאחראי ומפקח על הגנים עד גיל 3? בברכה....

שלום רב, תודה על פנייתך. רוב גני ילדים הפרטיים עד גיל 3 אינם בפיקוח, אלא אם הם תחת פיקוח משרד הכלכלה - אגף מעונות יום ומשפחתונים (לרוב מדובר במעונות יום ולא בגנים). גנים/מעונות הנמצאים תחת פיקוח משרד הכלכלה כפופים לסטנדרטים של בטיחות ולסטנדרטים של בנייה לרבות גודל כיתה. להלן קישור לפרוגראמה של מעונות היום תחת פיקוח משרד הכלכלה - גודל הכיתה לפי גיל וגודל הקבוצה נמצא בעמוד 8: http://www.moital.gov.il/NR/rdonlyres/FE2A2461-09D4-48B6-8C29-C1379FD4A38E/0/programa.pdf בברכה, אביטל, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים