חימום חדר ילדים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

15/12/2013 | 11:56 | מאת: אלי

שלום רב, אני אמא לילד בן 2.5 וילדה בת 1.4. יש לי רדיאטור (בעל צלעות בבית) ומזגן. הילדים לבושים היטב (2 שכבות) ומכוסים בשמיכת אקרילן עבה (אנחנו גרים באזור השפלה). היום בלילה הבנתי שזה לא מספיק ורכשתי 2 שמיכות פוך סינטטיות לתינוקות מרשת פריד (לצערי שמתי לב מאוחר יותר כי אין להם תו תקן - היתכן?). בכל אופן ברצוני לדעת האם כדאי להפעיל מזגן בחדר הילדים או להדליק רדיאטור במהלך כל הלילה. תודה ושבוע טוב

שיר שלום, מזגנים ורדיאטורים הם מכשירי החימום הבטוחים ביותר בסביבת ילדים מכיוון שהם אינם מאפשרים מגע עם אש גלויה.אלה גם אמצעי החימום היחידים שניתן להשאירם דולקים גם במהלך הלילה. מבחינה בטיחותית, אין הבדל בין השניים. שניהם בטוחים באותה מידה, כל עוד שומרים על כללי הבטיחות בסביבתם. כללי הבטיחות מפורטים באתר 'בטרם' - http://www.beterem.org/pages/חימום__הבית.aspx חורף חם ובטוח

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים