סל-קל

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/09/2006 | 10:55 | מאת: גל

שלום רב, שתי לב כי הסל-קל, אש נועד לשמש אותנו גם ככסא בטיחות, אינו "יושב" טוב על מושב הרכב. הכוונה היא שאם הסל-קל יושב על המושב, אז זווית הנסיעה של התינוקת אינה 45 מעלות כפי שאמורה להיות. מה ניתן לעשות, האם יש צורך להחליף את הסל-קל במושב בטיחות אחר ?

גל שלום בהתקנת מושב בטיחות כנגד כיוון הנסיעה במידה ולא נוצרת זווית של 45 מעלות אתה יכול להשתמש במגבת מגולגלת בצורה הדוקה, ולהניחה מתחת למושב הבטיחות - על מושב הרכב בצמוד לנקודת החיבור עם גב המושב ובכך ליצור 45 מעלות. אם התינוק הגיע ל-7 חודשים ניתן להושיבו בזווית זקופה יותר, 30 מעלות. חשוב להתקין בהתאם להוראות היצרן ואם יש צורך בקליפ נועל אז להשתמש בו. בכל מקרה, רצוי למסור לנו פרטים נוספים של התינוק ובכך ננסה לעזור לך בייעוץ פרטני במוקד המומחים בין הימים א-ה שעות 9:00-13:00 בטלפון 03-9263111 בברכה אביטל, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים