מבחן ריסוק/ בטיחות לבוסטרים

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/11/2013 | 11:01 | מאת: יעל

שלום, אני צריכה לרכוש בוסטרים לביתי בת ה 3, רציתי לדעת אם קיים מידע כלשהו לגבי מידת הבטיחות של היצרנים והדגמים השונים? היכן אוכל למצוא המלצה מבחינת בטיחות לבוסטרים המתאימים לגיל 3 ( רצוי כאלה שכוללים משענת גב)? תודה רבה

יעל שלום לא ציינת את משקל הילדה שלך, ארגון בטרם ממליץ שילדים עד משקל 18 ק"ג ישבו חגורים במושב בטיחות או בוסטר בעל רצועות פנימיות. כך שבמידה ותבחרי בכסא מסוג בוסטר עם רצועות פנימיות, הוא כמובן יהיה בעל משענת גב. מבחינת בחירת הכסא - ארגון 'בטרם' אינו ממליץ על מושב בטיחות מסוג מסוים. לארץ מיובאים הן מושבים מתוצרת אירופה והן כאלו מתוצרת ארה"ב, לא ניתן להשוות ביניהם כיוון שהתקנים ומבחני הבדיקה הינם שונים בין המדינות. כל מושב שקיבל תקן, בין אם אמריקאי בין אם אירופאי – עמד במבחני ריסוק והינו טוב ובטיחותי לשימוש. שבבחירת הכסא, יש לוודא שהינו מתאים לילד מבחינת המשקל וגובה, נוח לעגינה ברכב ונוח לילד והשימוש שלך. בברכה, זוהר צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים