שאלה לי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

23/10/2013 | 21:28 | מאת: מיכל

הי, קצת סדר בדברים בני בן שנתיים ןשבעה חודשים באיזה כסא הוא צריך לשבת? כסא רגיל או בוסטר? ובכלל אם תוכלו לומר לי את השלבים של הכסאות בטיחות מבחינת הגילים ומשקלים,ואיז ה כסא מתאים לפי כל גיל?? תודה

מיכל שלום עד למשקל 18 ק"ג מומלץ להשתמש במושב בטיחות, כשהילד חגור ברצועות הפנימיות של המושב (כשהמושב מתאים לגילו ולמשקלו של הילד).ניתן לעבור לבוסטר כאשר מתקיימים אחד משלושת התנאים הבאים:הילד שוקל 18 ק"ג או כאשר כתפי הילד גבוהות יותר מהחריצים העליונים מהן יוצאות רצועות מושב הבטיחות שלו או כאשר אוזני הילד גבוהות יותר מגב מושב הבטיחות. בכל מקרה אם הילד טרם הגיע למשקל 18, כדאי לבחור בבוסטר עם רצועות פנימיות שניתן בהמשך להסיר ולהשתמש בכסא כבוסטר עם חגורת הרכב. עוד מידע אודות התאמת מושבי בטיחות ניתן למצוא באתר 'בטרם' בקישור הבא: http://www.beterem.org/pages/בטיחות_ברכב.aspx בברכה, זוהר צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים