שולל מכל וכל את ממצאי הועדה כולם מדברים שטויות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/09/2013 | 22:14 | מאת: אלכס

לא בפרוש לא לכל אחד זה יכול לקרות שישכח את ילדו ברכב לוהט,לא רק שלא כל אחד יכול לשכוח ילד ברכב עובדה שרק מעטים באמת עושים כך למזלם של ההורים ולשמחתם של התינוקות האומללים. הורה נורמטיבי בכל מצב ידאג ראשית כל וקודם כל לתינוק לבריאותו נוחותו ורוחתו ורק לאחר מכן לכל דבר אחר שבעולם.אני גידלתי ילדים וגם נכדים לא אני ולא איש ממשפחתי מכרי ידידי או שכני או כל אדם אחר בסביבה שלי מעולם לא שכח ילד באכב או בכל מקום אחר סגור או פתוח.רק אנשי דור הסמרטפון ,איפד או איפון שכל עולמם הצר הוא המכשיר הארור הזה אשר ממכר אנשים רבים ששוכחים לא רק את ילדם ברכב אלה שוכחים את זהותם שלהם בגלל המכשיר.

אלכס שלום, מתגובתך ניכר כי הנושא בעורכך והכעס מובן . בקצב החיים המודרני בו אנו מתנהלים. כולנו טרודים ועסוקים. בין אם בזוטות ובין אם בטרדות קיומיות. לצערינו, אסון שכזה עשוי לקרות לכל אחד ומספיקות מספר שניות של היסח הדעת. ארגוננו פועל בכל דרך אפשרית ומקובלת להגברת המודעות לנושא ולמניעת הישנות מקרים מצערים שכאלה הן באמצעות המחוקק והן באמצעות הגברת המודעות . אמנם קיימים בשוק לא מעט אמצעים אלקטרונים למניעת שכחת ילדים ברכב אך, מומלץ ליצור "רשת בטחון" ולא להתבסס רק על טכנולוגיה: תזכורת בטלפון/אמא/אבא/שכנה/אחות/בעל/כל אדם אחר שמתקשר לומר בוקר טוב ולהזכיר. בברכה, מיכל צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים