תינוק שהכניס לפה חימר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

15/09/2013 | 13:43 | מאת: מאיה

שלום רב, תינוק בן 9 חודשים הכניס חימר משחק לפה (כמו פלסטלינה), השתעל והשתנק, הצלחנו להוציא מהפה שלו חתיכה גדולה שנראה שהייתה מה שבלע. כרגע הוא נושם ומתנהג כרגיל ואף ינק. יחד עם זה אנחנו חוששים שמא הייתה חתיכה נוספת שאולי בלע למרות שלא נראים סימנים. על החימר עצמו לא כתוב דבר בעניין החומרים שמכיל. האם יש לפנות לרופא? תודה רבה

מאיה שלום רב, מכיוון שזוהי שאלה רפואית אני בהחלט הייתי ממליצה לראות רופא. לבי נושא מניעת חנק אני מפנה אותך לקישור הבא בו תוכלי למצוא חומר רב בנושא:http://www.beterem.org/pages/חנק.aspx שנה טובה ובטוחה שלומית ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים