התקנת מושבים נוספים ברכב (בבגאז'

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

08/09/2013 | 09:47 | מאת: עינת

08/09/2013 | 09:38 | מאת: עינת

זה בטעות נשלח בלי תוכן.... לנו יש רכב סקודה פאביה בעלת 5 מקומות. כאשר רכשנו אותו נאמר לנו וזה מצויין גם ברשיון שמותר להתקין בו שני כסאות נוספים בבגאז'. ב"ה המשפחה הולכת להתרחב (מ3 ילדים ל-4) ולכן אנו רוצים לברר על האפשרות הזו מבחינה בטיחותית. האם יש בעיה להוסיף את 2 המקומות? האם יש עניין כלשהוא בחוק הנוגע לזה? המושבים הם נגד כיוון הנסיעה- האם יש בזה בעיה? תודה!

עינת שלום, בראש ובראשונה יש לבדוק את ספר הרכב והאם קיימת איזושהי התייחסות להושבת ילדים במושבי בטיחות במושבים אלה. בנוסף, חלק מהמושבים הללו ניתנים להיפוך. אם לא נמצאה כל התייחסות לנושא בספר הרכב ואין אפשרות לסובב את המושבים כך שיהיו עם כיוון הנסיעה יש לחגור במושבים אלה ילדים שיכולים להיות חגורים בחגורת בטיחות בלבד.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים