סלקל עם כיוון הנסיעה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

07/08/2013 | 14:58 | מאת: נעמה

שלום, האם אפשר להושיב תינוק בן שנה ומעל 9 קילו (כלומר עונה על התנאים הפורמלים) בסלקל עם כיוון הנסיעה? הכוונה למצב זמני עד לקנית כיסא בטיחות מתאים.

נעמה שלום רב, סלקלים ניתנים להתקנה רק נגד כיוון הנסיעה. המלצת הבטיחות היא להושיב ילד נגד כיוון הנסיעה עד גיל שנתיים. הישיבה נגד כיוון הנסיעה בטוחה יותר מנסיעה עם כיוון הנסיעה כיוון שחלילה בעת תאונה, המושב מגן על הילד בצורה טובה יותר. לפיכך אני ממליצה לך שלא להפוך את הסלקל. בברכה, מיכל, צוות מומחי ארגון 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים