כסא בטיחות מקסי קוזי בן 5 שנים לעומת כסא פשוט

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/07/2013 | 17:50 | מאת: מיטל

שלום רב, ברשותי כסא בטיחות של חברת מקסי קוזי והוא היה בשימוש עד לאחרונה (כ- 5 שנים).אני מודעת לכך לכסאות עשויים מחומר שעמיד ל-6 שנים, אך למרות זאת ברצוני לשאול האם בעוד שנה כסא כזה עדיין לא יהיה יותר טוב מכסאות פשוטים שנמכרים בשוק במאות שקלים בודדות. אנו רוצים להעביר את הכסא לשימוש אצל סבתא (כסא נוסף). השאלה נשאלת לאור ההבדלים העצומים שבאיכויות הכסאות.

מיטל שלום ותודה על פנייתך לארגון 'בטרם'. בכל כסאות הבטיחות מוטבע תאריך תפוגה לשימוש בכיסא שקבע היצרן.כל עוד לא פג תוקפו של מושב הבטיחות לפי הוראות היצרן, הוא בטוח לשימוש כמו כל מושב בטיחות זה או אחר, חדש או ישן. יש לוודא כמובן שמושב הבטיחות תקין ולא עבר תאונות או פגיעות. לאחר תאריך התפוגה אין להשתמש בכיסא כלל. עלותצ הכיסאות אינה רלוונטית לעניין זה בברכה, הילה, צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים