מעבר לבוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

24/07/2013 | 09:31 | מאת: מיכל

בתי בת 3.5 שוקלת 13 קילו ודי נמוכה. כרגע היא יושבת בכיסא בטיחות והוא כבר קטן אליה ואני רוצה להעביר אותה לבוסטר עם משענת ורצועות. האם זה אפשרי?

מיכל שלום, מבחינת המלצת הבטיחות של ארגון בטרם ניתן להשתמש בבוסטר עם רצועות פנימיות כפי שמשתמשים במושב הבטיחות שמותקן עם כיוון הנסיעה (כלומר מרגע שמסובבים את המושב עם כיוון הנסיעה). יש לוודא שמשקל הילדה מתאים לכיסא הבטיחות המיועד. בברכה, כרמית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים