בדיקת כיסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/07/2013 | 18:12 | מאת: אלינור

שלום רב, אתמול בערב רכשתי כיסא בטיחות לרכב של אוונפלו סימפוני, התקנתי אותו ברכב ולמחרת בבוקר בלי שהילדה הספיקה לשבת בו נכנס בי רכב בצד של הכיסא שיפשף ועיקם במעט את הדלת. התקשרתי לחנות שרכשתי את הכיסא והפנו אותי אליכם על מנת שתבדקו אותו. על אף שהמכה ברכב לא רצינית אני חוששת שנגרם נזק לכיסא ואצטרך להחליפו. היכן ניתן להגיע כדי שתבדקו אותו בהקדם האפשרי? תודה

אלינור שלום, ראשית תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. קיימים מספר קריטריונים לבדיקה במיקרה שמושב הבטיחות היה מעורב בתאונת דרכים. בקישור המצורף תוכלי למצוא פירוט שלהם http://www.beterem.com/download/files/רשימת%20בדיקה%20להחלפת%20מושב%20בטיחות%20לאחר%20תאונה.pdf שימי לב, אם התשובה על כל הקריטריונים היא חיובית, אין חובה להחליף את מושב הבטיחות. במידה והתשובה על אחד או יותר מהסעיפים היא שלילית, יש להחליף את מושב הבטיחות נסיעה טובה ובטוחה, מיכל

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים