שכחת ילדים ברכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/07/2013 | 17:42 | מאת: מוטי לוי

היום, כאשר לכל אזרח יש טלפון סלולרי, הפתרון שימנע שכחת ילדים ברכב הוא ע"י כך שכאשר אדם יוצא מביתו כדי להסיע ילד ולהשאירו במקום אחר, יכבה את הטלפון הסלולרי ויפעילו מחדש רק לאחר שהביא את הילד ליעדו. פתרון זה מתבסס על ההנחה: שבימינו הטלפון הוא בשימוש כה רב שגם רבע שעה ללא שיחה יוצאת או נכנסת תגרום לכל אדם לבדוק מה מצב הטלפון. ולכן, תוך זמן קצר לאחר מסירת הילד ליעדו, גם אם הילד נשכח ברכב, הטלפון הכבוי ישמש תזכורת לכך שיש לבדוק אם הילד עדיין ברכב.

17/07/2013 | 13:35 | מאת: מיכל

מוטי שלום, תודהעל ההצעה הנקודות שהעלית יכולות לסייע בחשיבה על המניעה של תאונות ילדים. המשך יום נעים, מוקד מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים