מיטת תינוק בצבע שמן

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/09/2006 | 08:22 | מאת: דנה

לקראת מעברו של ילדי השני מעריסה למיטת תינוק רצינו לחדש את הצבע המעקה העליון שניכרו עליו סימני נשיכות של בני הראשון . בעלי צבע שכבה אחת דקה רק הצד אחד של המעקה ושם לב שהצבע על בסיס שמן ולא מים כפי שהתכוון לקנות. להמשך נקנה צבע מים אך האם המיטה מסוכנת בגלל השכבה הזו האם האדים רעילים ומסכנים את תינוקי? יעברו כשבועים בין אותה צביעה עד כניסתו לשינה יומיומית במיטה. אנא תשובתכם בנושא. תודה רבה ושנה טובה

דנה שלום ארגון בטרם אינו עוסק בנושא בריאות. בשאלות בנושא בריאות, יש לפנות לאחות טיפת חלב במחוז מגורייך. בברכת יום טוב רונית צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים