מושב מגביה בוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/07/2013 | 09:31 | מאת: זהר

מצאתי את התקנה(83 א+ב) המדברת על הושבת ילד במושב מגביה (בוסטר מגיל 3 עד גיל8) אתם מציינים את מדד הגובה (145 ס"מ)כמעבר לישיבה ללא בוסטר. אשמח לדעת מה נדרש. תודה ויום טוב, זהר

זהר שלום, ראשית תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. לשאלתך, המלצת הבטיחות באה להשלים את החוק ולא לבטלו. כלומר, אם הילד כבר עבר את הגיל ועדיין לא הגיע לגובה המומלץ, נמליץ לו להמשיך לשבת בבוסטר עד הגיעו לגובה הרצוי. בברכה, עפרה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים