צריך עצה קטנה בקשר למערכות התרעה ברכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

15/07/2013 | 18:53 | מאת: יניר רשף

עם כל מה שקורה היום בכבישים החלטתי להתקין מערכות התרעה ברכב הבנתי שזה ממש עוזר ומונע תאונות.. מישהו שמע על חברה טובה? ויכול לתת לי עוד מידע...

יניר שלום, ראשית תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. להלן קישור סקירת מוצרים למניעת שכחת ילדים ברכב: http://www.beterem.org/download/files/18868-3.7.13%20%20השארת%20ילדים%20ברכב%20-%20סקירת%20מוצרים.pdf בברכה, עפרה

17/07/2013 | 10:18 | מאת: גיל

זה עוזר, לי יש מערכת כזאת ברכב. עד כמה שאני זוכר מהבירורים שאני עשיתי לפני שהתקנתי אצלי מערכת, אין הרבה מערכות כאלה בשוק ואני בחרתי את איווקס בסוף בגלל שיש לה גם רדאר בנוסף למצלמה מה שנותן לה יתרון בתנאי מזג אוויר בעייתים יותר.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים