סלקל סיסקס אטון לרכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

23/06/2013 | 09:10 | מאת: שיר

הבנתי כי הסלקל סיסקס אטון 2 לרכב מאוד ממולץ הענין הוא שגם הכי מומלץ לשים סלקל/כסא בטיחות במושב האחורי האמצעי של הרכב, הסיבקס מתחבר רק עם חגורה אלכסונית (ולא חגורת מותן) שיש כזו רק בצידי הרכב שאלתי היא האם לרכוש את הסלקל ואין בעיה לשים אותו באחד מהצדדים או האם לרכוש בסיס אולי בסיס מתחבר עם חגורת מותן או שאולי אפשר למשוך את החגורת צד עד לאמצע? האם זה ביטחותי?

אורית שלום, ראשית תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. לשאלתך, חשוב שהילדים ישבו במושב האחורי, אך לאו דווקא במושב האמצעי. כלומר, אם אין באפשרותך להתקין את הסלקל במושב האמצעי, תוכלי בהחלט להתקינו באחד הצדדים.ישנם מושבי בטיחות/סלקלים שכן ניתנים לעגינה באמצעות חגורת אגן בלבד (בדר"כ אמריקאים)ואם עדיין לא רכשת סלקל את בהחלט יכולה לבדוק אותם. בכל מקרה בשום אופן על תנסי למשוך את חגורת הבטיחות הצידית אל המושב האמצעי על מנת לעגן את המושב! זה ממש מסוכן ולא בטיחותי. בברכה, עפרה צוות מומחי 'בטרם'

סליחה שיר, בטעות הקלדתי שם אחר...

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים