שאלה בנושא עיגון מושב בטיחות לרכב

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

17/05/2013 | 15:52 | מאת: גרםר

שלום רב ברשותי מושב בטיחות ברייטקס אדבוקט 70 קראתי שצריך לעגן את המושב לרכב באמצעות חגורת הבטיחות או באמצעות רצועות הlatch - האם ניתן לעגן את המושב באמצעות החגורה ורצועות ה-latch במקביל/יחדיו? דרור

דרור שלום ותודה על פנייתך עיגון מושב הבטיחות צריך להיות על פי הוראות היצרן בלבד. על כן אסור לעגן באמצעות שתי הדרכים יחד. היצרן המקבל את התקן על סמך ההראות לשימוש, על כן כל חריגה מהואות היצרן לא נבדקה במבחני התקן. בזמן תאונה לא ניתן לדעת מה עלול להתרחש. בברכה, איילת צוות מומחים ארגון בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים