סלקל המלצה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/04/2013 | 11:29 | מאת: נועה

שלום, אני מעוניינת לקנות עגלה משולבת אמבטיה טיולון וסלקל ורציתי לברר לגבי בטיחות הסלקל וכן זוית הישיבה המומלצת לתינוק שרק נולד. ההתלבטיות היא בין הסלקל של בבה קונפורט אלאה לזה של פג פרגו בוק פלוס או ברייטקס בי סייף- מגיע עם עגלת הבי אגייל. חשוב לי שנוכל לנסוע מעל שעה וחצי באוטו עימו ושזה יהיה בטוח. אני חושבת שאין לי אפשרות לאיזופיקס במכונית- אשמח לשמוע על אלטרנטיבה בטיחותית ומה מומלץ. תודה, נועה

נועה שלום, ארגון בטרם אינו ממליץ על מוצרים כאלה או אחרים, אם המוצר הוא בעל תקן אמריקאי או אירופאי ומאושר על ידי משרד התחבורה הרי שהינו בטיחותי. מושב הבטיחות צריך להיות מותקן בזווית של 45 מעלות ביחס למושב הרכב. כיון שאין לך איזופיקיס האפשרות הנוספת לעגון את המושב נגד כיוון הנסיעה היא באמצעות חגורת הבטיחות ועל פי הוראות היצרן בלבד. בהצלחה! רבקה , צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים