ישיבה בבוסטר

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

27/04/2013 | 17:33 | מאת: יפעת

שלום רב, בני בן 9 שוקל 23 ק"ג וגובהו 1.27 . האם עדיין צריך לשבת בבוסטר?

יפעת שלום, המלצת הבטיחות שלנו היא להשאיר את הילד במושב מגביה עם גב או ללא גב עד גובה 1.45. ישיבה במושב מגביה מתאימה את חגורת הבטיחות כך שתהיה ממוקמת על אגן הירכיים ובמרכז בית החזה ובכך מופחת הנזק בזמן תאונה. מבחינת החוק- הילד צריך להישאר במושב מגביה עד גיל 8 אם את בוחרת להסיר את המושב המגביה עלייך לשים לב שהילד עומד בחמשת המדדים למעבר מבוסטר לחגורת הרכב בלבד והם: א. כאשר הילד יושב וגבו צמוד לגב מושב הרכב ב. הברכיים מתקפלות בזוית של 90 מעלות בנוחות ג. חגורת הבטיחות מונחת על אגן הירכיים ד. חגורת הכתף מונחת במרכז בית החזה ה. הילד לא מחליק ממושבו במהלך כל הנסיעה. רבקה , צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים