כסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

31/03/2013 | 13:05 | מאת: לי

הילדה שלי בת שנה+4 חודשים ושוקלת 10 ק"ג. האם עדיף לי לקנות לה כסא בטיחות המשולב עם בוסטר עד למשקל של 45 ק"ג? או שעדיף לקנות כסא המותאם למשקל עד 25 ק"ג, ובשלב מאוחר יותר לקנות בוסטר בנפרד?

31/03/2013 | 13:10 | מאת: אייל

האם עדיף כסא למשקל 0-45 ק"ג של אלפא אומגה סייפטי 1 מדגם glx או מקזסי קוזי שכולם ממליצים? מה ההבדל בינהם?

אייל שלום, שני המושבים בעלי תקן בטיחות ולכן שניהם בטוחים לשימוש. השיקולים הנם צרכניים בהתאם לצרכים ולהעדפות שלכם. תוכל למצוא קישורים למבחני ריסוק שהינם מעבר לנדרש בתקן: 1. בארה"ב עורכת NHTSA - הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים האמריקאית השוואות בין המושבים, אך לא בנוגע למבחני ריסוק, אלא בנוגע לנוחות השימוש בהם. מצ"ב קישור להשוואה:http://www.nhtsa.gov/Safety/Ease-of-Use 2. ארגון הצרכנים האמריקאי מבצע מבחנים וולונטריים (מעבר לנדרש בתקן) המשווים בין מושבי הבטיחות המיוצרים בארה"ב: http://www.consumerreports.org/cro/babies-kids/baby-toddler/car-seats/index.htm בברכה, עפרה, צוות מומחי 'בטרם'

לי שלום, ראשית תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. לשאלתך, השיקול הוא שלך - גם מבחינת המחירים שתשלמי וגם מבחינת הנוחות שלך ושל ביתך. יש אנשים המוצאים את המושבים לא מתאימים עבור הילדים הקטנים, כאשר המושב הוא יחסית גדול ומתאים לילדים במשקלים גדולים. יש כאלה המוצאים שזהו הפתרון הטוב והמתאים עבורם. בברכה, עפרה, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים