שער בטיחות למדרגות ספירלה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

25/03/2013 | 08:50 | מאת: צפריר

שלום, בני הקטן עושה צעדן ראשונים ואני רוצה למצוא פיתרון בטיחות עבורו אך לצערי אצטרך עזרה. בביתינו יש מדרגות ספירלה שבנויות בצורה כזאת ששערים רגילים (בין שני קירות) לא יכולים להתאים. האם אתם מכירים פתרונות למרחבים גדולים יותר? שערים בעלי כמה צלעלות שיכולים לסגור היקף ולא רק תיחום בין שני קירות? המון תודה!!

צפריר שלום, תודה על פנייתך לארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים ישנם פתרונות של שערים מיוחדים שניתן לחברם למעקים - למשל באתר חברת child guard באתר http://www.child-guard.co.il/ נמליץ גם לחפש בחנויות למוצרי תינוקות ובחנויות למוצרים לבית כמו אייס, הום סנטר וכדומה בברכה, אביטל, צוות מומחי 'בטרם'

04/04/2013 | 15:26 | מאת: יעל

בחנות בטיחותי- ישנו צוות מקסים שלמעלה משבע שנים מתמחה בהתאמת שערי בטיחות למדרגות לילדים. ממליצה בחום ליצור איתם קשר WWW.BETIHUTY.CO.IL אפשר לשלוח להם תמונות עם מידות והם יוכלו לתת לכם מספר הצעות בהתאם לצרכים שלכם טלפון לנוחות 03-9385606/8

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים