אמבטיה לתינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

13/03/2013 | 15:52 | מאת: שרית

שלום, בני בן חצי שנה והאמבטיה שלו כבר מתחילה להיות קטנה. איזו אמבטיה מומלצת לגילו שתהיה גם בטיחותית וגם נוחה? תודה, שרית

שרית שלום, כאשר אמבטית התינוק אינה מתאימה יותר לשימוש, עוברים לרחצת הילד באמבטיה הרגילה. יחד עם זאת, חשוב לשים לב שגם כאן נדרשת השגחה צמודה ומלאה לאורך כל זמן הרחצה. המלצות מפורטות נמצאות באתר בטרם בקישור הבא: http://www.beterem.org/template/default.aspx?maincat=1&catId=19&PageId=279&parentId=290 בנוסף, ניתן גם להסתייע באביזרים מיוחדים להושבת תינוקות באמבטיה הגדולה, כגון טבעת תינוק לאמבט. כמובן שבעת בחירת המוצר יש לשים לב לקיום תו תקן והתאמה לגיל הילד. בברכה, שירלי, צוות מומחי ארגון בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים