נסיעה במונית עם תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

03/03/2013 | 09:09 | מאת: עדי

היי, במידה ואין לי סלקל ואני חייבת לנסוע עם ביתי (בת 4 חודשים) במונית. כיצד אפשר לעשות זאת? האם ניתן לשים אותה במנשא ולנסוע איתה עליי? תודה...

עדי שלום, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. א. הצורה הבטוחה ביותר להסיע את ילדים במונית היא באותה צורה כמו שמסיעים ילדים ברכב פרטי – בהתקני ריסון בהתאם לגילם ומשקל של הילדים. ב. קיים מושב בטיחות שנקרא sit n' stroll שהופך לעגלה וניתן לחגור אותו במונית והוא בוודאי עדיף על חגירה עם חגורת בטיחות בלבד. המושב מתאים גם לטיסות. אתרים בהם ניתן לראות את המוצר: http://babyproducts.about.com/od/travel/gr/sitnstroll.htm http://www.lillygold.com/ במידה ואינך מעוניינת לרכוש סל-קל אנחנו ממליצים על נסיעה באוטובוס (ולא במונית). בברכה, נטלי, צוות מומחי בטרם

10/02/2014 | 18:32 | מאת: יוליה

שלום, איך לחגור ילד בגיל שנה וחצי במונית כשאין כיסא בטיחות נכון לאותו העת ואין באיזור אוטובוסים. א. האם לחגור אותו יחד איתי. ב. האם לחגור אותו לבד ולהחזיקחגורה לי הכתף שלו שלא תעלה לו על הצוור ג. האם לחגור את עצמי ולהחזיק אותועל הידיים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים