התקנת סלקל וכסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

01/03/2013 | 13:44 | מאת: א

שלום אני מנסה ללא הצלחה להתקין כסא בטיחות של אוונפלו טריומף וסלקל של גרקו ברכב. הם זזים מאוד. כאשר קניתי את הכסא המוכר התקין אותו עבורי לבקשתי. מאז החלפתי רכב. חזרתי וביקשתי עזרה מאותו מוכר בחנות נאמר לי שיש הנחיה שלא לספק עוד שירות כזה מחשש לתביעות. מישהו מספק שירות כזה? אולי היבואן? העניין מן הסתם דחוף. תודה

שלום רב, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשאלתך, באפשרותך ליצור קשר עם טכנאי התקנת מושבי בטיחות מוסמכים לצורך התקנת הסל-קל ומושב הבטיחות. תוכל לאתר טכנאים אלה באמצעות מנועי החיפוש השונים. בברכה, נטלי צוות מומחי בטרם

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים