בוסטר לגיל 3

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/02/2013 | 12:28 | מאת: אלה

שלום ביתי בת 3 וקניתי רכב נוסף היא כרגע ושבת בכיסא בטיחות שאלתי היא מה לקנות כיסא או בוסטר? היא שוקלת 15 אבל בשביל שנה נניח אני אקנה כיסא?

שלום אלה תודה על פנייתך.מומלץ לעבור לבוסטר רק החל מ-18 ק"ג. עם זאת, ניתן לרכוש בוסטר עם רצועות פנימיות ועד 18 ק"ג לחגור את בתך עם הרצועות הפנימיות (כמושב בטיחות לכל דבר) ולאחר שתגיע ל-18 ק"ג להסיר את הרצועות הפנימיות ולחגור עם חגורת הרכב (כבוסטר רגיל) בברכה אביטל, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים