עד איזה גיל כסא הבטיחות צריך להיות בהטייה?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

13/02/2013 | 12:23 | מאת: טל

שלום רב, בני בן 4 וחצי, שוקל בערך 11 קילו בלבד. כסא הבטיחות שלו (אלפא אומגה עילית) עדיין נמצא בהטייה, עם כיוון הנסיעה. עד איזה משקל/ גיל הוא צריך להיות כך. מתי אפשר ליישר את מושב הבטיחות שלו כך שיהיה גב (הכסא) אל גב (המושב של הרכב)? תודה מראש למענה בהקדם

טל שלום, ראשית תודה על פנייתך לפורום בטיחות של ארגון 'בטרם' לבטיחות ילדים. לשאלתך, לא ברור לי על איזו הטייה מדובר. המושב אמור להיות מעוגן לרכב בהתאם להוראות היצרן. נמליץ לך לבדוק שוב בהוראות היצרן את הזווית נכונה בהתאם למשקל הילד. בברכה, עפרה צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים