חיבור מושב בטיחות מסוג מומנטום של חברת אוונפלו לרכ

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

11/02/2013 | 18:20 | מאת: טלי

רכשנו את המושב לפני כשנתיים, וכיום כשאנו מעוניינים לחבר את המושב עם כיוון הנסיעה, גילינו להפתעתנו שלא ניתן לחברו עם כיוון הנסיעה לרכב מסוג טויוטה קורולה (בעזרת האיזופיקס, שכן הרצועות קצרות מידי). האם ישנו פטנט לחיבור המושב עם כיוון הנסיעה ?

שלום טלי, ראשית, תודה שפנית לפורום בטיחות ילדים של ארגון 'בטרם'. לשאלתך, לא כל מושב בטיחות ניתן לעגן גם נגד כיוון הנסיעה וגם עם כיוון הנסיעה. המלצתנו היא לבדוק בהוראות היצרן של מושב הבטיחות מהן אפשרויות העגינה. במידה ואין ברשותכם את חוברת ההוראות של היצרן, באפשרותכם לפנות אילו דרך אתר החברה. בכל מקרה, אין לאלתר פתרונות שלא לפי הוראות היצרן, מכיוון שהם לא נבדקו במבחני בטיחות כגון ריסוק. בברכה, שרון, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים