עומק מיטת תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

28/01/2013 | 21:45 | מאת: לא ישנה בלילה....

שלום, בני בן 10 חודשים. המיטה שלו במנח הכי נמוך והדלת סגורה הכי גבוה... ועדיין הוא מטפס לא רע ויש חשש כבד שייצא ויפול מהמיטה. לפי מה שהבנתי מחברות הרהיטים השונות, עומק מיטת תינוק בעלת תקן היא סטנדרט. אין לי רצון להעביר אותו למיטת מעבר עדיין כי הוא קטן מידי... האם ידוע לכם פיתרון אפשרי?!...

שלום רב, לצערי אין פתרון אחר, יש להנמיך שלב במיטת התינוק ברגע שיש סכנה לנפילה וכאשר המעקה מגיע לגובה בית החזה - מומלץ להעביר את הילד למיטת מעבר או מיטת נוער.מיטת תינוק בטוחה עבורו עד שהוא מתחיל לטפס עליה ועלול ליפול ממנה. אז אם הנמכת לגובה המקסימלי (וכמובן שגם צריך לדאוג שלא יהיו חפצים במיטה שיכולים לסייע לילד לטפס) - ועדיין יש סכנת נפילה, יש להעביר את הילד למיטת מעבר. ישנם מיטות נמוכות, עם מעקה בטיחות שנוחות מאוד לשימוש וכמובן בטוחות לילד. וכן ניתן להתקין שער בטיחות בכניסה לחדר הילד על מנת למנוע יציאתו של הילד מהחדר בשעות הלילה. כמובן שלאחר מעבר זה, יש לדאוג גם לבטיחות כללית בחדר הילד. בברכה, זוהר צוות מומחי בטרם

29/01/2013 | 15:29 | מאת: לא ישנה בלילה....

אם אקח את המיטה לנגר פרטי על מנת שיגביה לי את דלת המיטה בעוד כמה סנטימטרים באמצעות תוספת(על מנת לדחות זאת בכמה חודשים...) האם זה נשמע כמו פיתרון טוב או פחות בטיחותי? תודה רבה!

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים