מיטת תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

05/09/2006 | 09:04 | מאת: עינב

שלום האם מחייב לשים תינוק בעריסה מיומו הראשון ועד גיל 3 חודשים או שאפשר ישר לשים אותו במיטה שישן ?

עינב שלום, אין חובה שהתינוק ישן בעריסה, ניתן בהחלט מהיום הראשון להשכיבו במיטת תינוק בעלת תו תקן. בברכה, זוהר צוות מומחי בטרם

02/07/2007 | 14:34 | מאת: לימור

צריכה עצה דחופה יש לי תינוקת בת שנה ושלוש כמעט ,מטפסת על מיטת התינוק יום שישי האחרון בלילה טיפסה ונפלה פירקנו את המיטה ובינתיים היא ישנה איתי במיטה הזוגית ובעלי על הרצפה צריכים עצה דחופה איזה מיטה לקנות עכשיו ? האם יש אפשרות לשדרג את מיטת התינוק באיזה שהיא צורה? אודה לכם לתשובה במהרה תודה רבה לימור

04/10/2006 | 00:05 | מאת: ליאת

בני בן ה11 חודשים הצליח לטפס החוצה ממיטת תינוק תיקנית האם יתכן? נראה שהוא מאוד חזק ועקשן... ובכל זאת מה כדאי לעשות?

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים