בעייה בהתקמת מושב בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

29/12/2012 | 22:52 | מאת: חוחית

שלום רב, רכשנו כיסא בטיחות מסוג קוסקו סנרה במטרה להתקין אותו נגד כיוון הנסיעה. לא הצלחנו להתקין את המושב נגד כיוון הנסיעה כיוון שכדי להגיע אל זוית הישיבה הדרושה לפי הוראות היצרן נוצר מרווח מאוד גדול בין רגלי הכיסא בחלקו הקדמי לבין המושב האחורי, כך שהכיסא אינו יציב. ניסינו לגלגל מגבת מתחת לרגלי המושב כדי לעגן את הכיסא, אך חופש התנועה של הכיסא עדיין גדול מדי. האם יש לכך פיתרון?

שלום חוחית, לא כתבת מהו דגם הרכב שבו הותקן הסלקל, אבל לפעמים יש צורך ביותר ממגבת אחת על מנת למלא את הרווח שבין קדמת הסלקל למושב הרכב שמתחתיו. במידה ולאחר שניסיתם לייצב את המושב בעזרת מגבת נוספת אתם עדיין חשים שהסלקל לא מעוגן בצורה טובה, נוכל להפנות אתכם דרך מוקד המומחים הטלפוני שלנו לטכנאי מושבי בטיחות הנותנים ייעוץ והדרכה להתקנת מושבי בטיחות. מספר הטל' של המוקד: 03-9263111 בברכה, שרון, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים