האם סלקל בטיחותי יותר מכיסא בטיחות מגיל 0 ?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

03/12/2012 | 16:16 | מאת: רונית

הבנתי שסלקל אמור להיות יותר בטיחותי כי כיסא בטיחות, גם כיסא מגיל 0, לא יכול להגיע למצב השכיבה שהסלקל מגיע אליו. האם זה נכון? מה מצב השכיבה של הסלקל?

רונית שלום רב, התקנה נכונה של הסלקל היא בזוית של 45 מעלות. ישנם סלקלים המאפשרים, עפ"י תקן, מצב של שכיבה, אך אין זה אומר אודות הבטיחות בישיבה בסלקל. במקרים בהם השכבה אפשרית מבחינת הסלקל הוא בטוח באותה מידה. לפיכך, הן הסלקל והן מושב הבטיחות בטיחותיים באותה מידה בעבור התינוק. בברכה, מיכל

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים