ריפוד מושב אחורי במגבות מקופלות על מנת להצמיד מושבי בטיחות לדלתות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/03/2021 | 15:25 | מאת: ספי

שלום, ברשותי ג'יפ מיצובישי אאוטלנדר. למרות שמדובר ברכב רחב מאד, אני מתקשה להכניס שלושה כסאות בטיחות במושר האחורי. מלבד העובדה שכסאות הבטיחות שיש לנו די רחבים, ישנה גם בעיה הנובעת ממבנה הכריות במושב האחורי של הרכב: בכל אחד משלושת המקומות ישנו למעשה שקע קטן, על מנת לאפשר נוחות ישיבה מירבית. וכך, שני כסאות הבטיחות בצדדים יושבים בתוך השקעים שבמושב, מה שמשאיר מרווח גדול (10 ס"מ פלוס) בינם לבין הדלתות. רציתי לדעת האם ניתן בעזרת מגבות מקופלות "למלא" את אותם השקעים שבמושבים, וכך ליצור שטח מישורי יותר שיאשפר הזזה של הכסאות בצדדים, ויפנה יותר מקום לכסא האמצעי. כל זאת כמובן מבלי לפגוע בבטיחות. בתודה מראש

יצרני מושבי בטיחות מקבלים את אישור התקן שלהם לאחר בדיקות שונות הכוללות מבדקי ריסוק לעמידה בתקן, בהתאם להוראות השימוש וההתקנה בספר ההנחיות. בהתאם לכך, על מנת שמושב הבטיחות יספק את ההגנה המובטחת, חל איסור להוסיף אביזרים ומוצרים למושב עצמו או בתבליך ההתקנה.  כאשר מעוניינים להוסיף אביזר למושב הבטיחות שלא סופק ע"י היצרן ואינו חלק מהמושב, יש לפנות ליצרן ולקבל את אישורו לשימוש במוצר.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים