שלום אנחנו משפחה עם ארבעה ילדים ויש לנו שאלה

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

14/11/2012 | 04:22 | מאת: א.ק

שלום אנחנו משפחה עם ארבעה ילדים, רציתי לשאול מה החוק אומר על ישיבה של ארבעה ילדים(2,3,5,6) במושב האחורי של רכב משפחתי ממוצע? ועוד שאלה, יש בשוק בוסטר לארבעה ילדים? תודה ויום טוב

שלום רב, בנסיעה ברכב, על כל הילדים להיות חגורים בחגרות בטיחות וישובים במושב המתאים לגילם ומשקלם. בנוגע לבוסטר- לא הבנתי אתה שאלה. במידה ואת מתכוונת לבוסטר שמכיל 4 ילדים בו זמנית איננו מכירים מוצר שכזה. בברכה, מיכל

15/11/2012 | 02:55 | מאת: א.ק

מיכל שלום, תודה על התשובה, אך לא ענית לי. רציתי לשאול מה החוק אומר על ישיבה של ארבעה ילדים(2,3,5,6) במושב האחורי של רכב משפחתי ממוצע? על פי הבנתי מותר 4 נפשות מאחור רק צריך לדאוג לחגורות בטיחות. ועוד שאלה, יש בשוק בוסטר שמחולק לארבעה מושבים כך שכל הילדים חגורים? שוב תודה יום טוב.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים