סלקל שנקשר עם חגורת אגן

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

07/11/2012 | 17:57 | מאת: ליאת

שלום, ברכב שלי (מזדה לנטיס 2001) אין חגורת כתף במושב האמצעי האחורי ואין חגורת כתף, רק אגן. האם כאשר אני קונה בסיס לסלקל המתחבר לרכב, ניתן לחבר אותו ללא חגורת כתף מאחור. האם יש דגם מומלץ של סלקל שניתן לחבר אותו (או את הבסיס לרכב שלו) באמצעות חגורת אגן בלבד? תודה

שלום ליאת, אצל מרבית הסלקלים עם הבסיס מתוצרת אמריקאית מתאפשר חיבור עם חגורת אגן בלבד. חשוב לבדוק זאת בהוראות יצרן לפני הרכישה וכן לוודא שהסלקל מאושר בהתאם לתקן. מאבר לכך אין אנו ממליצים על דגם מסויים. בברכה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים