בוסטר לבת 3

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/11/2012 | 23:05 | מאת: גלי

אם בוסטר מיועד לילדים ששוקלים מעל 18 ק"ג, למה מרבית הבוסטרים מתאימים לידלים ששוקלים 14-15 ק"ג בלבד? הבת שלי תהיה בת 3 בינואר, גבוהה מאוד, ושוקלת כ-14 ק"ג. אני רוצה להעביר אותה לבוסטר עם גב של סייבקס, ולפנות את כיסא הבטיחות (של מקסי קוזי) לאחיה הקטן שבפברואר יהיה בן שנה. האם זה אפשרי? אם לא, אשמח לקבל המלצה מה לעשות...

גלי שלום, המשקל הרשום על כל מושב הינו הוראות היצרן. היצרן מסביר איך ובאילו תנאים יש להשתמש במוצר(ממשקל - עד משקל וכדומה). המלצת הבטיחות היא לא להעביר ילד לבוסטר לפני הגיעו למשקל של 18 ק"ג. מכיוון שביתך עדיין לא הגיעה למשקל הרצוי, נמליץ לך לרכוש בוסטר עם רצועות פנימיות, שיספק לה הגנה עד שתגדל מספיק על מנת להתשמש במושב מגביה בלבד. הרצועות הפנימיות מספקות לביתך את ההגנה הראויה לגילה ולמשקלה. בזמן תאונה הגוף מתמודד עם כוח רב. חלוקת האנרגיה על פני מספר נקודות אחיזה בגוף, מפחיתה את חומרת הפגיעה. בברכה, עפרה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים