מאיזה גיל ילד יכול להוציא ולהכניס תקע לשקע חשמל?

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/11/2012 | 16:42 | מאת: בני

הבן שלנו (גיל 5) מאוד רוצה להכניס ולהוציא את החשמל של מוצרים שונים בחדרו (טייפ, מנורת קיר). כרגע אנחנו מרשים לו לעשות זאת רק כאשר אנחנו לידו ומסתכלים על מעשיו, אך כבר ראינו שהוא עושה את זה לעיתים כשהוא לבד. עד כמה זה חמור? האם כדאי לאסור עליו את זה לגמרי או שהוא מספיק גדול?

בני שלום, אנו לא מעודדים משחק בחשמל וממליצים לאסור על ילדים התעסקות מיותרת בחשמל. כמובן שנחוצה השגחה ונחוץ שיקול דעת שלכם ההורים על מנת לקבל החלטה בנושא. בברכה, עפרה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים