סל קל סייבקס אטון (1)

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/11/2012 | 13:53 | מאת: צביה

שלום, האם לסייבקס אטון (1, לא הבייסיק) יש תאריך תפוגה? איפה רואים את זה? הוא כרגע בתוך קופסה בחנות אז הם לא יודעים איך להסתכל על זה, לא בא לי לקנות מבלי לדעת את כל העובדות. הם טוענים שלסלקלים אירופאים אין תאריך תפוגה, זה נכון? תודה צביה

צביה שלום, אני לא יודעת להגיד לך אם רואים ואיפה רואים תאריך תפוגה במושב הספציפי הזה. אני כן יכולה להגיד לך שבמושבים אמריקאים תמיד יהיה מוטבע תאריך התפוגה על המושב. במושבים אחרים תוכלי למצוא את התאריך בהוראות היצרן. נכון, ישנם מושבים בהם לא מצויין תאריך תפוגה ומקרים כאלה נמליץ על שימוש של לא יותר מ 10 שנים, בתנאי שכל התנאים הבאים מתקיימים: 1.הוא לא עבר תאונה 2. ההיסטוריה שלו ידועה 3. המושב שלם ללא נזק חיצוני נראה לעין (כולל שלד, מערכת חגורות וריסון, ריפוד) ולא חסרים בו חלקים 4. קיימות מדבקות הסימון והוראות ההתקנה המלאות ויודעים כיצד להתקין אותו ברכב 5. הוא מתאים לתקנים העדכניים (האירופי – ECE R44/04 או FMVSS 213) 6. המושב מתאים להתקנה ברכב הספציפי בברכה, עפרה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים