כלי פלסטיק שאסורים לשימוש

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/07/2020 | 12:58 | מאת: עדי

שלום. יש לי ילד בן 4 וילדה בת 3. בשנתיים האחרונות הם משתמשים בבית בכלי פלזטיק פשוטים(כוסות עם קשית, צלחות וקעריות) מפלסטיק זול שלא עבר אישור של משרד הבריאות..(כלים שקונים בחנויות כמו מקס סטוק וכדומה) . אנחנו מנקים אותם במדיח כלים ולאחר שהם מתייבשים שמים להם בזה שתיה קרה , דייסות ואוכל.. מעולם לא השתמשתי בהם במיקרוגל. עכשיו נפל לי האסימון באיחור רב שזה יכול להיות מסוכן ומסרטן? האם העובדה כי הם השתמשו בזה רק לאוכל קר עדיין מסכנת אותם? אני ממש בחרדות כרגע על כל השנתיים האחרונות הם השתמשו בהם על בסיס יומי. אשמח למענה. תודה

הי מדובר על נושא של בריאות ולכן מומלץ להתייעץ עם מרכז ההרעלות בחיפה

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים