זקוקה לעזרה נואשות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/10/2012 | 22:04 | מאת: גלית

שלום, ביתי בת 8 חודשים שוקלת כ9 קילו ולא מתאימה לסל קל. קנינו מושב בטיחות הטוב ביותר וחשבנו לשים אותו קדימה. אך להפתעתי ראיתי שהמושב חוסם לי מראה ימנית ולא בטוח לעשות זאת. אני יודעת שהכיסא מאחור בטחותי יותר אך הבת שלי בנסיעות הארוכות בוכה עד כדי חוסר נשימה והדבר מסכן את הנסיעה שלי שאני לא מרוכזת. אודה לתשובתכם....האם התקנת מראה ימנית על המראה הקיימת או מראה בתוך האוטו עשויה לעזור?

שלום גלית, כפי שציינת, אנו אכן ממליצים תמיד הושבה מאחורה, כי זהו המקום הבטוח יותר יחסית לילדים. זאת מכיוון שרוב התאונות הקטלניות הן בהתגשות מלפנים. על אף הבכי, תינוק היושב מאחור מוגן יותר. אפשר להשתמש בעזרים כגון מראות לשמירת עין עם התינוק. בכול מקרה כדי לטפל בתינוק, יש לעצור בצד ולא לעשות זאת תוך כדי נהיגה. כמובן שהמצב הנוכחי בו אינך רואה את המראה הימנית מסכן את התינוקת עוד יותר. בברכה, אייל, צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים