3 או 5 נקודות בכסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/10/2012 | 14:28 | מאת: רותי

שלום, חמותי רוצה לקנות כסא בטיחות בו תוכל להסיע את בתי בת ה-2.5 וגם את אחייני בן השנה וחצי, וכמובן שיחזיק לכמה שיותר זמן. האם כסא עם 3 נקודות עיגון מספיק? תודה! רותי

עיגון של המושב לרכב – יכול להיות באמצעות חגורת בטיחות או באמצעות לולאות עגינה מיוחדות לשלדת הרכב – כל עוד מעגנים נכון, לא משנה השיטה. אם כי בשיטה השנייה יש יותר סיכוי לעגינה נכונה. חגירת הרצועות הפנימיות של המושב – יש רצועות עם 3 נקודות חגירה ורצועות עם 5. שתיהן בטוחות. להרחבה לגבי עגינת מושבים ניתן לקרא בקישור http://www.beterem.com/download/files/לעגן%20את%20מושב%20הבטיחות%20לרכב.pdf בברכה, אייל

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים