חבקים לעריסת תינוק

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

22/10/2012 | 14:16 | מאת: מיכל

שלום לצוות "בטרם", לאחר עיון בפורום הבנתי שלא הכרחי ואף לא כדאי להשתמש במגן ראש לעריסה. אם זאת, הבנתי שיש מה שנקרא "חבקים", שהם מתלבשים על כול אחד מהווים של העריסה. בצורה זאת, יש הגנה מפני פגיעה אפשרית בווים, אך עדיין יש זרימה חופשית של אוויר ויצירת קשר עין. שאלתי היא, האם עדיין בחבקים אלו יש סיכון כלשהוא? נגיד, מבחינת היחנקות? תודה מראש

שלום מיכל, כדי להשיב לשאלתך נשמח לקבל קצת יותר פירוט. אם יש ברשותך תמונה ממחישה תוכלי להעביר לנו קישור לכאן או תמונה בקובץ לדוא"ל : [email protected] אפשרות נוספת היא ליצור קשר טלפוני עם מוקד המומחים של 'בטרם' במספר 039263111 בימי חול בין השעות 09-13 תודה אייל, צוות מומחי בטרם

23/10/2012 | 14:34 | מאת: מיכל

תודה על ההתייחסות. אני מצרפת לינקים לשני אתרים שמוכרים את החבקים, או בשמם באתר מגן ראש ייחודי- http://www.boten.co.il/index.asp?product=1&id=1695457 http://www.minene.net/Innovative_Bumper-g-details.aspx אשמח לתשובתכם, מיכל

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים