הנחיות לגנים פרטיים בעת אירוע חירום

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

21/10/2012 | 11:40 | מאת: נלי

שלום, רציתי לדעת מהן ההנחיות שניתנות לגנים הפרטיים (0-4) במקרה של אסון טבע/מתקפת טילים. מי הגוף האחראי?

שלום רב, ארגון 'בטרם' עוסק בבטיחות = מניעת תאונות ולא בביטחון. אני מניחה שהגננת יודעת, אולי תנסי לפנות לפיקוד העורף. יום טוב ובטוח שלומית

24/10/2012 | 13:18 | מאת: נלי

רגע, אם ילד נפגע באירוע של רעידת אדמה, כי לגננת אין הנחיות לאן לפנות בצורה נכונה את 20 הילדים שיש לה בגן (גן פרטי), זה לא עניין של בטיחות? זה סוגיה של בטחון??? מי הגוף שאחראי להנחות את הגנים הפרטיים בנושא?

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים