עריסה למושב האחורי של האוטו

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

16/10/2012 | 19:11 | מאת: לילוש

שלום, נתקלתי בעריסה של עגלה (האמבטיה) שניתן לשים במושב האחורי באוטו בזמן נסיעה,תוך כדי קשירה לחגורות הבטיחות של הרכב. היא מאושרת באירופה. האם אתם מכירים את הנושא ומהן המלצותיכן בעניין?

שלום רב, על תינוק לשבת במושב האחרוי כשהוא רתום למושב בטיחות בהתאם לגילו ומשקלו. במידה והאמבטיה שאת מתארת מאושרת לשימוש כמושב בטיחות ויש לה רצועות פנימיות ותקן מושב בטיחות (אמריקאי או אירופאי) ניתןלהשתמש בה. במידה ולא, אין להשתמש בה כשתחליף למושב בטיחות.

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים