כיסא בטיחות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

10/10/2012 | 13:13 | מאת: מרינה

שלום בתי בת שנה ושלוש חודשים שוקלת 8.200 כרגע היא עדיין בסל קל נגד כיון הנסיעה שאלתי האם אני יכולה להעביר אותה לכיסא בטיחות עם כיון הנסיעה?

מרינה שלום, ראשית, תודה על פנייתך לפורום בטיחות ילדים. באשר לשאלתך, המלצת ארגון 'בטרם' הינה להסיע ילדים עד גיל שנתיים במושב בטיחות נגד כיוון הנסיעה. ממחקרים שונים עולה כי ילדים בני שנה עד שנתיים היושבים נגד כיוון הנסיעה בטוחים פי 5 ויותר מילדים בגילים אלו. לאור זאת, המלצתנו היא להמשיך ולהושיב פעוט כנגד כיוון הנסיעה לפחות עד גיל שנתיים, בסלקל או מושב בטיחות המתאים לעגינה כנגד כיוון הנסיעה ומתאים לגילו ולמשקלו של הילד. בברכה, ניבי צוות מומחי 'בטרם' לבטיחות ילדים

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים