קרינה מראוטר - ותינוקות ופעוטות

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

06/10/2012 | 12:03 | מאת: ראוטר אינטרנט אלחוטי

הורים רבים מסכנים את עצמם ומציבים "ראוטר" חזק בחדר שצמוד לחדר הילדים במקום להבין שהנוחות בגלישה במחשב מכל מקום בבית - לא שווה כמו סיכון הילדים בקרינה 24\7 ההמלצות הידועות הן כיבוי בלילה \ בזמן שלא משתמשים והכי טוב - פשוט להתחבר בכבל ישיר - וזה גם אינטרנט מהיר יותר את כל הדברים הללו אני זוכר מקריאה קודמת, אבל עדיין זקוק לקישורים למאמרים רלוונטיים, כדי לשכנע שאני לא מגזים בחששות שלי - מול הסכנות הגדולות שיש מקרינה כזאת - הרבה יותר לפעוטות ותינוקות מאשר לכל אחד אחר

שלום רב ארגון 'בטרם' אינו עוסק בנושא קרינה, ניתן להפנות את שאלתך למשרד לאיכות הסביבה. בברכה, זוהר צוות מומחי 'בטרם'

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים