תוקף סל קל מקסי קוזי

דיון מתוך פורום  "בטרם" - לבטיחות ילדים

30/09/2012 | 08:09 | מאת: דקלה

קיבלנו מחברים סלקל של מקסי קוזי. מוטבע עליו התאריך נובמבר 2007. אני מניחה שזהו תאריך הייצור . הסלקל לא עבר תאונה. ברצוני לדעת האם ועד מתי מותר להשתמש בו. תודה דקלה

שלום דקלה אם מעוניינים להשתמש במושב בטיחות שהיה בשימוש מס' שנים יש לבדוק: הגדרת תוקף השימוש על ידי היצרן- במושבי בטיחות שהיצרן קבע תוקף שימוש מומלץ להישמע להוראותיו ולהשתמש במושב הבטיחות עד לתאריך המומלץ על-ידיו. יצרן מושב הבטיחות מקבל אישור תקן לפי הגדרות שימוש ספציפיות, בכל חריגה מהוראות השימוש לא ניתן לדעת מה יקרה בזמן תאונה, אם המושב יספק את ההגנה במידה זהה (גם אם לא ניצפים ליקויים). במידה ומעוניינים להשתמש במושב הבטיחות שלו זמן ארוך יותר מהמצוין על-ידי היצרן, צריך לבדוק זאת מול היצרן. יש לבדוק את תוקף השימוש על המושב עצמו (מוטבע או במדבקה על גב המושב) וגם בחוברת ההוראות של מושב הבטיחות. אנו ממליצים לבדוק זאת בפירוש לגבי הדגם שלכם, חברת maxi-cosi מציינות במפורש כי חישוב הזמן לשימוש הוא מתאריך הרכישה. מאפשרת לרוב 5 שנות שימוש מיום הרכישה.

03/09/2019 | 06:27 | מאת: סיון

ישלי מדבקה על הסלקל של מקסי קוזי ממש לא ברור משם מה פג התוקף. נקנה 8.16

מנהל פורום "בטרם" - לבטיחות ילדים